Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

A 7 órás naplemente

2017. január 21. - Jancsó Gergely

Gőzerővel készülnek az ígért videók!
Ahogy hazaértem rám zúdult a költözés, több tízezer fotó rendszerezése, másolása, feltöltése és társai. Most már kezdenek helyükre kerülni a dolgok, hamarosan újabb fotók és videók várhatóak a napokban, és visszaáll a régi rendszer.

Addig is egy kis érdekesség:
Pont egy héttel ezelőtt érkeztem haza, Tokióból repültem Budapestre egy átszállással Moszkvában. Tokióban a naplemente előtt pár órával szállhattunk fel, hamar ránk is esteledett, de mivel kelet felől érkeztem folyamatosan naplementében repültünk. Közel 7 órás naplementében volt részem, hol kicsit besötétedett, hol kicsit előbukkant a nap, de szinte végig a kék órák fényei voltak jelen. A repülőgép monitorja mutatta, hogy éppen hogy a föld melyik részén van este és nappal, erről láthatjátok a csatolt képet.
untitled-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr412142511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása