Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Élethű retus. De hogyan?

2017. február 27. - Jancsó Gergely

Ezen a héten a legtöbb időt azzal töltöttem, hogy átdolgoztam az Ázsiában készült fotóimat, hogy végre összeállíthassam az új portfóliómat. Jövő héten kész leszek vele teljesen, így akkor már láthatjátok a 100%-ig elkészült képeket. Addig is mutatok nektek néhány példát, hogy miért, és hogyan is kellett átrágjam magamat a képeken. A különbség minden esetben magáért beszél.

Mutasd a képed! Segítek, hogy jobb legyen!

Új vlogsorozatot indítottam. Ti külditek a képeket, én értékelek, segítek. A leghétköznapibb témák, helyzetek és a legprofibb megoldások. Találtam tipikus beállítási hibákat, amiket mindenki elkövethet.

Ezzel a vloggal abban szeretnélek segíteni titeket hogy tanuljatok, és minél jobb képeket tudjatok készíteni. Ezért megkértelek titeket pár hete arra, hogy küldjétek be nekem fotóitokat, én pedig videó formájában értékelem őket. Az első részben több témából hoztam válogatást. Gyakorlati tippeket és tanácsokat adok. Tizenhat kép kerül be, de az se szomorkodjon, akinek most nem fért bele a fotója ebbe a részbe, ugyanis kéthetente jelentkezni fogok újabb és újabb képértékeléssel.
Ha be szeretnél kerülni a következő válogatásba, ide küldheted a képeidet értékelésre: https://goo.gl/forms/oRG1LeDGXP3W7FW03

86.241 fénykép története / Heti VLOG #1.

Jöjjenek az elmúlt hét eseményei. Nagyon jó hangulatban telt a time-lapse bemutató, öröm volt veletek találkozni. Csak néhány üres hely maradt a 200 fős teremben. Rengetegen eljöttetek, hatalmas köszönet nektek. Ebben a videóban összefoglalom az elmúlt hetet. Megtartottam még kettő másik előadást is. Rengeteg információt zúdítok rátok: megnyílt a Spotify lejátszási lista és facebookon létrehoztam egy csoportot, ahol fotós témakörben cserélhetünk tudást.

2017: A vlog jövője

Új, rendszeres tartalmak érkeznek, és elindulnak a workshopok is. Ebben a vlogban erről, most nektek beszélek először. Amióta haza jöttem, gőzerővel dolgoztam a 4K time-lapse projekt mellett a milliónyi képem rendszerezésén, átdolgozásán is. Mindemellett konkrét terveim vannak a vloggal, azzal, milyen tartalmak várhatóak 2017-ben, és hogy mi lesz a youtube csatornám sorsa.

Előzetes: 4K Time-lapse // Bangkok, Bali, Szingapúr, Tokió

Sokat beszéltem már nektek az ázsiai 4K time-lapse projektemről, így végre hoztam nektek egy kis ízelítőt belőle.

Ha még nincs programod jövőhét szombaton, akkor gyere el és nézd meg az Ázsiában készült time-lapse filmemet 2017.02.18-án 17.00. órától kezdődően az Eurocenter 2-es mozijában. Sztorizok még utazásról, helyekről, kalandokról.

Kísérővel is érkezhettek, több mint 200 férőhely van. A belépés ingyenes, jelezzétek, hogy találkozunk!
Facebook esemény: https://www.youtube.com/watch?v=wKl4rJDl1L

4K time-lapse bemutató / Közösségtalálkozó

Szeretettel várok mindenkit első közösségtalálkozómra, ahol egy kellemes beszélgetéssel egybekötött 4K time-lapse vetítés is várható a Balin, Szingapúrban, Bangkokban és Tokióban készült még sohasem látott fotóimból. Mondanám, hogy 100%-os pénzvisszafizetés garanciát vállalok, de a részvétel mindenki számára ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Itt a lehetőség, hogy kérdezz bármit! Bekukkanthatsz a kulisszák mögé, tabuk nélkül beszélgethetünk.

Helyszín: Eurocenter Mozi, 2-es terem (Budapest, Hidegkuti Nándor u. 16, - a parkolás ingyenes)
Időpont: 2017.02.18. 17.00-19.00.

Sztorizok utazásról, helyekről, kalandokról. Jelezzétek, hogy találkozunk!
Facebook esemény link: https://www.facebook.com/events/370268426676189/

süti beállítások módosítása