Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Ismét Bangkok: Silver Palm Resort fotózása

2016. november 27. - Jancsó Gergely

A plusz projektek miatt volt jó néhány nap, amikor két projektet kell hozni ugyanazon a napon délelőtt és délután. Ez általában már simán belefér az időbe, csak a két szálloda közötti távolság szokta megnehezíteni a dolgomat. Kiderült közben, hogy nem vették el teljesen az alacsonyabb kategóriás szállodákat sem, csak néhány került át egy másik kollégához, így azért ezek a dupla projektes napok letudnak húzni. De még szerencse, hogy a magasabb kategóriás helyek teljesen feltöltenek.



:)

 A múltkori gyenge szállodák után most jöjjön egy ötcsillagos. Mint utóbb megtudtam egy nemrégiben átalakított szállodáról van szó, még pre-opening akció van náluk. Több napot eltudtam volna fotózni a helyszínen, kár hogy erre nem volt lehetőségem, csak néhány órám volt az anyagra, de azért így is egész szépen sikerült összehozni. A menedzsernek azt mondta a munkaadóm, hogy már ötkor vége lesz a fotózásnak, de azért este hétig még ott lógtam a nyakukon. Ez van, meghosszabbítottam a munkaidejüket, a szép képekért várni kell a szép fényekre. 


Azt fotózza az ember, amiért kapja a zsét. Nincs mese. Nagyon jók az öt csillagos szállodákat fotózni, ahol gyönyörű környezetben a seggem ki van nyalva, de éremnek két oldala van. Persze online csak ezeket a projekteket látjátok tőlem. Csak nem tölthetem fel a szépséges szocreálos fotókat. Vannak kisebb volumenű projektek is, amiért szintén fizetnek, és amiket szintén meg kell csinálni. Ez a videó most erről szól. 


süti beállítások módosítása