Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Koncepciós szoba fotózás // Novotel Budapest Centrum

2016. november 10. - Jancsó Gergely

Az év végéhez közeledbe a legtöbb budapesti szálloda - különböző anyagi budgetből - átalakította néhány szobáját. Az Ibis és a Novotel is átalakított több standard szobát is, hogy bizonyos koncepció köri alakítsa ki a szobát. Többek között volt már vintage szoba, latin szoba, űrszoba is. Legutóbb a Novotel Budapest szállodájában jártam, amit a Blahán találtok, itt a következő szobák voltak:

  • Amerikai foci koncepciós szoba
  • Bor koncepciós szoba 
  • Űr koncepciós szoba 
  • Ló koncepciós szoba 

A menedzser elmondása alapján nagyon low-budget volt az összes, legtöbbet a dolgozók otthonról hozták be és dobták össze amijük volt, hogy a szobák elkészülhessenek. Szobánként két képet kértek, egy teljes enteriőrképet és egy részletképet. Nekem az űrkoncepciós szoba jött be a legjobban. Látványos volt. Többi felejthető volt, de majd a fanatikusok biztosan kiveszik a szobát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr6611948505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása