Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Indulás Balira!

2016. december 09. - Jancsó Gergely

Mint a legtöbben tudjátok, áthelyeztem a székhelyemet Balira ideiglenesen. Sok munka összejött itt Indonéziában, így kicsit elúsztam az első résszel. Kárpótlásul egy majdnem negyed órás monstrumot uszítok rátok. Kicsit mesélős, de azért megvan benne a szokásos hangulat is.

Ami azóta történt az maga az utazás Bangkokból Balira és két munkanap, ezt mind fel is öleli az első rész. Időzítésem nem volt a legjobb, mivel december igen esős hónap, így szinte minden nap kijut az esőből a 32 fok mellett, emiatt nincs is sok turista errefelé, de azért nem panaszkodom. Sokkal szimpatikusabb a környezet mint Bangkokban, Sanur Beach közelében van a szállásom, ami felkapott turistarésznek is mondható, 50 méterre a tengerparttól, egy köpésre elérhető minden, közlekedés is nagyon egyszerű, taxit könnyedén lehet fogni és Uber is van. Még több információ a videóban. Hamarosan jön a folytatás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr1712035101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása