Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Autót fotóztunk Tatán: Mercedes E220 AMG Line 2016

2016. november 10. - Jancsó Gergely

A Business and Café Sikermagazin csapával egy hosszú hétvégét töltöttünk el Tatán, ahol a Mercedes új E osztályát fotóztuk. A demo modellt a Hovány Csoporttól kaptunk a tesztre, amit Kecskemétről hoztunk el. A képi anyag mellett videóval is tudok szolgálni a fotózásról, ahol beleshettek a kulisszák mögé is.

A képek többsége fényfestés technikával készült, átlagosan egy kép fotózása 1 órát vett igénybe, amit 3-4 órás képszerkesztés követett. A munka rengeteg tervezést igényelt, amit több napos fotózás és utómunka követett.

A videóban találtok többek között fotós trükköket, hogy hogyan is érdemes fényképezni egy autót. Nyerhettek rövid képszerkesztési betekintést is, ahol megmutatom, hogyan épül fel egy képnek a szerkezete a Photoshop-ban.



A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr5511948397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása