Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Ételfotózás a Novotelben // Marcival elpuszítottunk mindent

2016. november 10. - Jancsó Gergely

Újra a Novotelben. Most kivételesen nem enteriőr fényképeket kértek, hanem az új átalakulóban lévő új ételeket kellett fotózni. Előzetes egyeztetések és szervezés után egy teljes napra húztuk ki a fotózást és videózást, ugyanis kértek még time-lapse felvételeket, ahogy készülnek az ételek. Ezt fentről, lentről és oldalról és felvettük több kompozícióban is, utólag lesznek összevágva 1 percben, hogy hogyan is készül el egy étel a séf által. Izgalmas volt, képek már készen vannak ugyan, de a zenék listájára a videók alá még várok.

Az étteremnek még az imázsfilmjét is elmertem vállalni. A GoPro és a stabilizátor zseniális páros együtt. Majdnem elfelejtettem, ezen a fotózáson Marci barátom segített nekem a videózásban és a kreatív ötletekben, tényleg sokat tett hozzá az anyaghoz.

22 darab ételfotót csináltunk, 1 éttermi imázsfilmet, 5 dara time-lapse ahogy az ételek készülnek. A fent említett zenére várás miatt csak fotókkal tudok nektek egyelőre szolgálni. Ha lesz kész videó a blogon megtaláljátok, ígérem.

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr3511948579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása