Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Amikor óriási mákja van a fotósnak

2017. október 21. - Jancsó Gergely

Bécsben a Millenium Towert-t fotózva a szokásos naplementében készült fényképnél óriási nagy szerencsém volt. Októberben ritka az ilyen naplemente, ritka, hogy ilyen színvonalon megtudjam ezt örökíteni. Az ilyen jellegű felvételek nagyobb részében égboltot kell cseréljek, hogy az megnyerő legyen a megrendelő részére. De ebben az esetben Bécs megspórolta nekem ezt a munkát. Rajzolni nem tudtam volna szebbet.

jag_pp_0129_index.jpg

Több szemszögből is le kellet fotózzam a tornyot. A földrajzi elhelyezkedéssel is szerencsés volt, mivel szemben egy pár kilométer hosszú sziget volt megtalálható, amit végigsétálva több rálátást is biztosított a toronyra.

Kíváncsi vagy, hogy hogyan készült a fotó pontosan? Lesd meg a videót róla:

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr413046868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.01.22. 12:59:37

Ne haragudj , Gergő, de ez az égboltcsere kiveri már a biztosítékot.Ez már olyan szintű meghamisítása a pillanatnak, hogy arra nincsenek is szavak.Lassan már akkor ott tartunk, hogy előteret, meg hátteret is lehet cserélni, és akkor ki se kell menni a helyszínre.Keresek két-három jobb fotót a neten, kitanulom profinak a fotósoppot és összerakom otthon a képet.Ez is egy nagyon szép szakma, csak már nem fotósnak hívják, hanem inkább grafikusnak.És ezzel a tudással is lehet szépen keresni (találni...)
Számomra a profi fotós abban is mutatkozik meg, hogy van ideje ott lenni a helyszínen és ki tudja várni (van több alkalma is a képek elkészítésére) a megfelelő időpontot.
Persze tudom, hogy mások is simán cserélgetnek hátteret, égboltot.De ez másoknál sem egy védhető dolog, szerintem.
Üdv
süti beállítások módosítása