Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

Minden karácsonyi napra egy új rész Baliról

2016. december 24. - Jancsó Gergely

BREAKING NEWS: Mind a három karácsonyi napra (December 24, 25, 26) készülök nektek új videóval Baliról. Minden reggel 10-kor fog kikerülni az aktuális napi új rész, amik a következők lesznek:

7. rész: A balinéz munkakultúra egy svájci befektető szemével.
Ritkán szoktam találkozni a fotózott villák tulajdonosaival, de most éppen szerencsém volt. Kedves, nyitott, európai szellemiségű, korai ötvenes éveiben járó üzletember és olasz felesége mesélt nekem, hogy a két éve üzemeltetett vállalkozásban miket tapasztaltak munkaadóként a balinéz emberekről. (Bocsi a mai megcsúszott mert belaludtam)

8. rész: A naplemente fázisai fotós szemmel
Megmutatom, hogy fotós szemmel, hogyan tekintek én a naplementére fények szempontjából. Megosztom veletek, hogy egy esti képem milyen metódus alapján készül el, úgy hogy ez mindenki számára érdekes és befogadható legyen.

9. rész: Gyakori kérdések
Napi szinten kapok kéréseket, üzeneteket azonos témára vonatkozóan. Felszerelés, hogyan kaptam munkát, mikor jövök haza, szakmai kérdések és a többi. Ebben a videóban megválaszolom a legtöbbet ismételt kérdéseket, de most még lehetőségetek van arra, kérdezzetek bármilyen témában ami érdekel titeket, és kérdésetek bekerülhet a videóba. Ezeket a kérdéseket feltehetitek itt kommentben, privát üzenetben, e-mailben (gjancs@gmail.com) vagy postagalambbal a Jl. Danau Tamblingan No.42, Sanur, Denpasar, Bali 80228-ra címezve.

Tehát otthoni idő szerint reggel 10-től figyeljetek :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jancsogergely.blog.hu/api/trackback/id/tr9912071583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása