Jancsó Gergely

Jancsó Gergely

A naplemente fázisai fotós szemmel

2016. december 25. - Jancsó Gergely

Ahogy ígértem minden reggel 10-kor egy rész. Mivel az előző részben nem volt fotózás, most ezt pótlom. Egyben akartam feltölteni, de 23 perccel nem akartalak sokkolni titeket.

A közeli Sanur Paradise szállodában fotóztam, ahol most megmutatom, hogy fotós szemmel, hogyan tekintek én a naplementére fények szempontjából. Megosztom veletek, hogy egy esti képem milyen metódus alapján készül el, úgy hogy ez mindenki számára érdekes és befogadható legyen.

 

 


Minden karácsonyi napra egy új rész Baliról

BREAKING NEWS: Mind a három karácsonyi napra (December 24, 25, 26) készülök nektek új videóval Baliról. Minden reggel 10-kor fog kikerülni az aktuális napi új rész, amik a következők lesznek:

7. rész: A balinéz munkakultúra egy svájci befektető szemével.
Ritkán szoktam találkozni a fotózott villák tulajdonosaival, de most éppen szerencsém volt. Kedves, nyitott, európai szellemiségű, korai ötvenes éveiben járó üzletember és olasz felesége mesélt nekem, hogy a két éve üzemeltetett vállalkozásban miket tapasztaltak munkaadóként a balinéz emberekről. (Bocsi a mai megcsúszott mert belaludtam)

8. rész: A naplemente fázisai fotós szemmel
Megmutatom, hogy fotós szemmel, hogyan tekintek én a naplementére fények szempontjából. Megosztom veletek, hogy egy esti képem milyen metódus alapján készül el, úgy hogy ez mindenki számára érdekes és befogadható legyen.

9. rész: Gyakori kérdések
Napi szinten kapok kéréseket, üzeneteket azonos témára vonatkozóan. Felszerelés, hogyan kaptam munkát, mikor jövök haza, szakmai kérdések és a többi. Ebben a videóban megválaszolom a legtöbbet ismételt kérdéseket, de most még lehetőségetek van arra, kérdezzetek bármilyen témában ami érdekel titeket, és kérdésetek bekerülhet a videóba. Ezeket a kérdéseket feltehetitek itt kommentben, privát üzenetben, e-mailben (gjancs@gmail.com) vagy postagalambbal a Jl. Danau Tamblingan No.42, Sanur, Denpasar, Bali 80228-ra címezve.

Tehát otthoni idő szerint reggel 10-től figyeljetek :)

 

Hogyan fotózz a mobiloddal?

Sokan azt gondoljátok, hogy attól lesz jó egy fotó, ha drága fényképezőgéppel készítik. Tévhit. Napi szinten kapok üzeneteket és kérdéseket arra vonatkozóan, hogy milyen felszereléssel fotózom. Nem attól lesznek jobbak a képeitek, ha bevásároltok drága felszerelést, ettől csak a kép minősége lesz jobb, ami édes kevés. Hogy ezt bebizonyítsam nektek, útra keltem Balin csupán egy mobillal a zsebemben, amivel végigfotóztam a napomat a tengerparton és a városban. A videóban adok nektek néhány hasznos tippet is, hogy hogyan tudtok pusztán egy telefonnal is remek képeket készíteni.

süti beállítások módosítása